Abderrahim4Abderrahim Bouna

Abderrahim Bouna is een geboren en getogen Rotterdammer. In 2011 besloot hij het roer om te gooien en nam hij afscheid van werken bij een bank en werd fulltime imker. Abderrahim bemerkte dat veel stadsbewoners de afstand met de natuur als heel groot ervaren. Op diverse plaatsen in en om de stad heeft hij bijenkasten staan en probeert hiermee de natuur dichter bij de mens te brengen. Hij staat momenteel bekend als de Stadsimker van Rotterdam en boert als stadsboer midden in de stad.

Gerrit Roukens verzorgt samen met zijn dochter, Leonie, groenprojecten en biedt voorlichting  met als rode draad het planetair bewustzijn. Gerrit en Leonie werken met hoofd, hart en handen en geloven in het bundelen van talenten en kwaliteiten wat uiteindelijk zal leiden tot synergie. Zij streven na “Bij voldoende aardebewustzijn kunnen je keuzes ten aanzien van leefstijl, samenleven en leefomgeving positief uitpakken voor de hele planeet.” Voor hen is “vergroening in de stad erg belangrijk, want de natuur is heilzaam.”

Steevy kookt, leert, leeft en geeft. Met passie en liefde. Eten wat je beleefd en dat meer vult dan alleen de maag. Experimenten met, en door eten. Op bijzondere locaties en uitzonderlijke ingrediënten. Leren door te bereiden, proeven, voelen en zijn. #tuin28

IMG_0362Steevy (links), Abderrahim (midden), Gerrit (rechts) in educatieve tuin De Enk, Rotterdam.