[This event has been cancelled]

Woensdag 26 november (16-19:00): Dromen over Wonen (Dreaming about Living)

In Amsterdam oost zal Spring College een stadswandeling verzorgen als onderdeel van Fredpark’s derde ontdekkingslab over ‘hoe leven en wonen we samen?’. Kinderen, ouderen, besluitvormers en ondernemers, iedereen is welkom.

Aanvang vanaf 15:30u bij HuygensDok/War Child, Helmholtzstraat 61G, 1098 LE Amsterdam. Meld je aan via deze link en voor meer details zie de Fredpark website.

 

Dinsdag 14 oktober (14-17:00): Droom van een Bedrijf (Dream of a business)14 October 2014, Radio Kootwijk, Veluwe

Op de Veluwe in Radio Kootwijk van Staatsbosbeheer verzorgt Spring College een wandeling tijdens Fredpark’s tweede ontdekkingslab.

Op 14 oktober organiseerden Fredpark, de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD), Raad van Stuur en Social Venture Network (SVN) in Radio Kootwijk op de Veluwe een brainstormsessie over de ‘Droom van een Bedrijf’, waarin 9 kinderen en 11 ouderen een actieve rol spelen. Kinderen omdat ze met onbevangen blik naar de wereld kijken. Ouderen omdat ze uit ervaring weten wat er echt toe doet in het leven. Hun inventieve invalshoeken boden 62 ondernemers en directeuren, een nieuw perspectief met betrekking tot hun eigen business case. De mooie omgeving werd ervaren tijdens een wandeling met Spring College en bood ruimte voor reflectie. De theatergroep Plezant was ook aanwezig en heeft speciaal voor dit event een korte voorstelling gemaakt.